#Login Register
Stand-alone client
  • 1 Vote(s) - 5 Average


04-15-2016, 03:10 AM #21
RoboTech Veteran
*
Status: Offline Posts:307 Threads:58 Joined:Mar 2014
DeV will you make me one of those famous sigs?

If our lives were great we wouldn't need second ones on this hell hole.
Coldfire- / Fire u^B / RiddeN / Eskimo
Director of Competitive Gaming
{ReignSupreme} High Council

06-03-2016, 10:26 AM #22
bigdaddy n00b
*
Status: Offline Posts:29 Threads:3 Joined:Apr 2014
(04-15-2016, 03:10 AM)RoboTech Wrote:  DeV will you make me one of those famous sigs?

Any clue when the mac client coming out?
This post was last modified: 06-04-2016, 10:01 AM by bigdaddy.

06-06-2016, 09:42 PM #23
Tadija n00b
*
Status: Offline Posts:29 Threads:1 Joined:Apr 2014
Running the 64bit client. It logs me in but the login form stays on the screen and I can't close it.

http://imageshack.com/a/img924/2984/UygjVW.png

06-26-2016, 01:09 AM #24
Cheejudo n00b
*
Status: Offline Posts:93 Threads:6 Joined:May 2014
Nice. Once the game is on Steam (if ever) we will truly see the revival

ABChee REIGN SUPREME
[7:05:19 PM] FwitG : im more attractive and successful than you'll ever be 'abchee'

10-31-2018, 09:05 AM #25
Turbo AC Administrator
*
Status: Offline Posts:340 Threads:86 Joined:Mar 2014
Does anyone get a white screen when trying to load the launcher?

Spark Administrator
Founder of CTA and Gladiators

11-02-2018, 01:28 AM #26
oTaCon AC Administrator
*
Status: Offline Posts:292 Threads:38 Joined:Apr 2014
(10-31-2018, 09:05 AM)Turbo Wrote:  Does anyone get a white screen when trying to load the launcher?
I used to get that, and had to use an old version of the launcher to be able to see the lobby.  Then, I started getting the white lobby on the old version.

I went through and removed everything and made sure that I re-added the most current version and it was fixed.

[Image: AiDd4fG.png]

11-04-2018, 12:41 AM #27
Turbo AC Administrator
*
Status: Offline Posts:340 Threads:86 Joined:Mar 2014
Unfortunately, I can't get it to work after reinstalling. I have a Macbook.

Spark Administrator
Founder of CTA and Gladiators

11-07-2018, 09:49 AM #28
Beerus n00b
*
Status: Offline Posts:10 Threads:1 Joined:Mar 2016
bd is the only sem-active player I know, that has been able to get the game to run on his mac.
good luck getting his attention, though... tried to get him to help pacifist, and pacifist ended up just having to install AC on a windows machine...

- destruct. just don't self-destruct...






Forum Jump:


Users browsing this thread:
1 Guest(s)