#Login Register
Client gives white screen after I open it
  • 0 Vote(s) - 0 Average


09-10-2018, 06:28 AM #1
denferb n00b
*
Status: Offline Posts:1 Threads:1 Joined:Sep 2018
I have Windows 10 home

When I open armorcritical it shows a white window. Not sure if it's because I'm using my current OS

09-14-2018, 10:58 AM #2
Beerus n00b
*
Status: Offline Posts:9 Threads:1 Joined:Mar 2016
no1 is going to answer our best idler, denfer?

denfer, maybe check your firewall(s)?  if you're referring to a white screen, with blue hyperlinks: I've only seen that twice, and both times, it was due to loss of internet...

but, don't try it today (9/13), because the game/lobby is currently down

- destruct. just don't self-destruct...

09-14-2018, 11:22 AM #3
Norml n00b
*
Status: Offline Posts:8 Threads:2 Joined:Apr 2014
(09-14-2018, 10:58 AM)Beerus Wrote:  no1 is going to answer our best idler, denfer?

denfer, maybe check your firewall(s)?  if you're referring to a white screen, with blue hyperlinks: I've only seen that twice, and both times, it was due to loss of internet...

but, don't try it today (9/13), because the game/lobby is currently down
any idea on when the game will be back and running






Forum Jump:


Users browsing this thread:
1 Guest(s)