#Login Register
Java update - dont get it or fix ac
  • 0 Vote(s) - 0 Average


07-19-2014, 06:07 AM #1
InSoMnIaC n00b
*
Status: Offline Posts:97 Threads:20 Joined:Apr 2014
the game wont load, in the java console, it says

Uncaught TypeError: undefined is not a function

07-19-2014, 06:17 AM #2
oTaCon AC Administrator
*
Status: Offline Posts:278 Threads:35 Joined:Apr 2014
The newest java works for me, idk why it doesn't for you. Might want to post your sparkerror / console errors to pastebin and link it here

[Image: AiDd4fG.png]

07-19-2014, 07:01 AM #3
InSoMnIaC n00b
*
Status: Offline Posts:97 Threads:20 Joined:Apr 2014
http://s1148.photobucket.com/user/insomn...sort=3&o=0

non embed mode error after "unable to launch application"

JNLPException[category: Download Error : Exception: null : LaunchDesc: null
at com.sun.javaws.Launcher.prepareLaunchFile(Unknown Source)
at com.sun.javaws.Launcher.prepareAllResources(Unknown Source)
at com.sun.javaws.Launcher.prepareToLaunch(Unknown Source)
at com.sun.javaws.Launcher.prepareToLaunch(Unknown Source)
at com.sun.javaws.Launcher.launch(Unknown Source)
at com.sun.javaws.Main.launchApp(Unknown Source)
at com.sun.javaws.Main.continueInSecureThread(Unknown Source)
at com.sun.javaws.Main.access$000(Unknown Source)
at com.sun.javaws.Main$1.run(Unknown Source)
at java.lang.Thread.run(Unknown Source)

sparkerror.txt -----------------------------------------------
#### Java Web Start Error:
#### java.lang.UnsatisfiedLinkError: no lwjgl in java.library.path
This post was last modified: 07-19-2014, 07:11 AM by InSoMnIaC.

07-19-2014, 07:45 AM #4
InSoMnIaC n00b
*
Status: Offline Posts:97 Threads:20 Joined:Apr 2014
i did, i have also uninstalled, reinstalled, uninstalled reinstalled a previous version, had to uninstall that and reinstalled both 64 and 32 bit versions, which i uninstalled, and am now running 32 bit java 7 update 65.

wellllllllllllllll non embed mode works, not sure what i did there
This post was last modified: 07-19-2014, 08:00 AM by InSoMnIaC.

07-19-2014, 06:04 PM #5
InSoMnIaC n00b
*
Status: Offline Posts:97 Threads:20 Joined:Apr 2014
Okay guys, I figured out the solution, as if i actually had a problem, sorry about the ladder up there/

Downloaded java 8 (its experimental) but it did work. Java update 8 586 (32 bit) 64 bit browsers are going to be a new thing, BUT NOT YET, THEY HAVE NO BENEFITS. Chances are your browser is 32 bit anyway...
You have to download the 32 bit updates,(they are called 586 why they are called that makes zero sense to me but it is what it is) in order for things to work correctly. In other words, if you did download it and install it, and it did not work. Do this. Remove the java via add remove programs from your windows control panel settings. Then install the java 7 update 65 OR pursue the java 8 update 11 via oracle website (google java 8 and go to the site that is with oracle.com) Embed mode should work correctly now. If you still have problems you may want to go c:\users\yourwindowsusername\appdata\local\temp\ and delete the lwjglcache folder.

If that DOESNT work contact your nearest dev.

Sorry for any inconvenience guys, Thanks for the help. Kudos to ODO for suggesting the java 8 download.

once again your browser probably isn't 64 bit and any 64 bit java download isn't going to help you

07-20-2014, 11:04 PM #6
benevolence AC Administrator
*
Status: Offline Posts:397 Threads:35 Joined:Mar 2014
Good problem solving Inso.

07-23-2014, 10:23 AM #7
tigur AC Guide
*
Status: Offline Posts:133 Threads:25 Joined:Apr 2014
Clearing your LWJGLCache folder: http://www.critical-hq.net/showthread.php?tid=461






Forum Jump:


Users browsing this thread:
1 Guest(s)